End of an era

Det är inte så ofta djurarterna på gården minskas, men nu har det hänt! Ni kanske minns att jag velat lite fram och tillbaka angående kaninen men till sist fick det ändå bli en försäljning, och idag har Luna flyttat. Snö flyttade ju redan i höstas men jag behöll Luna ett tag till för att se så att hon säkert mådde bra, och för att jag inte riktigt kunde bestämma mig. Men nu har hon alltså lämnat gården och ska bli Strängnäs-bo, så hon har åkt tillbaka lite norrut igen.

Jättetråkigt, men också lite skönt. Alltid ett djur färre att mata, ge vatten och städa åt. Stora kaninburen är också såld sen en tid tillbaka, och syrran var lite sugen på den andra. Och kaninboxen kommer gissningsvis bli bagg-box så småningom.

Så nu har vi alltså ”bara” hästarna, katterna, hönsen och fåren kvar! Fiskarna har vi ju varit utan ett drygt år nu. Men det räcker ju och blir över. Det blir väl ändå närmare trettio djur eftersom hönsen fortfarande är lite många. Sex tuppar är dock redo att slaktas nu, och det är dem sista! Sen har vi stortuppen och hans damer kvar. Innan en ny säsong av kycklingkläck kommer 😉

2 tankar på “End of an era

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.