Plötsligt händer det

I april förra året pratade vi med ett braskamins-företag om att vi var sugna på en braskamin, men att vi var lite osäkra på placering och huruvida vi kan använda den befintliga murstocken eller inte. De hade tyvärr sex månaders väntetid på hembesök, men vi hade ju egentligen ingen stress (enbart otålighet) så vi anmälde vårt intresse och väntade. Och väntade. Sju-åtta månader gick och vi började fundera på om de glömt oss och att vi kanske borde ringa och höra efter, men det blev aldrig av.

Men så plötsligt! Igår ringde dem och det var äntligen vår tur på listan! Så redan i morgon kommer de hem till oss och ska skicka ner en kamera i vårt skorstensrör från vinden och ner till bo-plan för att se om det är nåt som går att använda. Själva skorstenen är ju nedplockad, och en del av skorstensrören är fyllda av sten, men något rör kanske är tillräckligt bra för att använda på nåt vis.

I morgon får vi veta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.