Leken efter stormen

I morse gick Axel upp tidigt och tittade till djuren och gården efter nattens storm (som fortfarande höll i rätt bra) och sen åkte han iväg för en dags jakt tillsammans med Johan. Jag och barnen skulle egentligen hängt med och åkt vidare till Susanne, men jag valde att invänta ljuset och se över djuren och gården en gång till innan det kändes OK att åka. Det blev ju två bilar vilket inte är så kul med dagens bensinpriser, men så fick det bli.

Men allt var bra med djuren och byggnaderna stod kvar. Den stora grillen och postlådorna hade vält, studsmattan brakade iväg redan igår kväll (trots traktorvikter på ”fötterna..) och Farfars släpkärras kapell hade gjort en volt in i hagen. Och lite grenar här och var! Så strax efter niotiden åkte jag och barnen till Susanne och pojkarna i Åsaka. Strax efter vår ankomst knackade Morfar på dörren också, så vi fick träffa honom idag igen!

Vi lekte inne fram till lunch, och sen gick vi ut och njöt av solen. Lekte på lekplatsen och klappade kaninerna.

Efter detta fick jag ett sms från Axel, som skjutit två vildsvin! att de var klar om nån timme så vi gick in och fikade och lite senare åkte vi hem så vi kom hem strax före Axel. Ponnyerna fick middagshö och barnen hann vila lite innan vi åkte till Oma och Farfar.

Där var badtunnan varm och det blev god middag och efterätt! Sicken fest.

Nu har barnen stupat i säng efter en dag full av aktiviteter och föräldrarna har nattat djuren, röjt huset inför morgondagens städning och målat ett lager vit färg i ”taket” på den där hyllan i badrummet. Ett lager till så är vi redo när spegeln anländer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.