Det går framåt

Sakta men säkert vänjer sig hästarna att gå igenom de fladdrande plastremsorna vid deras ligghallar. Vi hade en ”paus” under stormen som var i helgen, men igår satte jag upp dem igen och nu saknas det bara en remsa i vardera ligghall. Det verkar som att alla hästar är ok med detta så jag ger dem ett par dagar till och sen åker den sista upp!

Det här är ju Kaprifol favoritposition så lite ledsen blir hon nog när det är helt ”stängt”. Det ska bli lite intressant att se hur hon väljer att stå när sista remsan kommer upp, helt inne, eller med huvudet mellan två remsor?

2 tankar på “Det går framåt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.