Dagar i Stockholm

Dååå är jag på tåget igen, på vägen hem den här gången! Det har varit två riktigt bra dagar här i storstaden och ganska skönt att faktiskt inte åka över dagen, utan att ha en till dag efter den första för att fortsätta dra i lite ”påbörjade” trådar. Jag var klar vid femtiden igår och då promenerade jag till hotellet en knapp kilometer bort, checkade in och kollade in rummet ett par minuter. Sen tog jag en promenad in till centrum eller vad man kan kalla det för, och strosade runt lite i affärerna som var öppna en stund till, åt lite mat och köpte lite godis! När jag var nöjd gick jag tillbaka till hotellet och hoppade upp i sängen med godiset och en film. Inte så dumt ändå.

Idag blev det återigen en promenad till kontoret på Drottning Kristinas väg och dagen har varit full av lite möten och praktiska funderingar i labbet. Lunchen intogs tillsammans med mina medarbetare på en lunchrestaurang en bit utanför jobbet, sen blev det lite mer jobb och sen tog jag mig in till centralstationen och hoppade på tåget. Det rullar på fint i skrivandes stund så jag hoppas jag kommer hem i utsatt tid, så hinner jag gosa med barnen innan det är dags att sova för dem. Sen ut till stallet och mocka och packa höpåsar till ponnylösdriften! Ingen vila ingen ro! Tur det är helg snart 😉

1 tanke på “Dagar i Stockholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.