Skiftbyte

Även tisdagen blev en bra dag, barnen lekte på förskolan, jag jobbade hemifrån och när barnen blivit hämtade köpte vi några säckar spån så båda ligghallarna fick lite påfyllning. Helena red Kaprifol och Assim fick ett tömkörningspass på ridbanan som var mjuk, men nästan lika blöt som en swimmingpool. Soligt var det också! Axel kom hem under eftermiddagen/kvällen och tiiidigt i morse medan alla sov gick jag upp och tog mig iväg till tåget mot Stockholm. I skrivandes stund har jag ca en halvtimme kvar till slutdestinationen. Jag har en ny medarbetare som börjar där idag så det är lite introduktion för honom på schemat. Utöver det är det lönesamtal med de andra, lite andra möten, och jag ska äta lunch med den nya chefen på ”kompis-enheten” i huset. Vuxet va?

Sen sover jag på hotel Birger Jarl ganska nära jobbet, och så blir det en dag på plats i storstaden även i morgon innan jag åker hemåt vid fyratiden. Hemma lagom så jag kan säga god natt till de goa barnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.