Badhus och pizza

Onsdagseftermiddagen i badhuset blev lyckad. När jag berättade för barnen om mina planer blev de helt lyriska och det har aldrig gått så snabbt att få dem från förskolan och in i bilen. Sen sjön de högt i bilen hela vägen in till Vårgårda och slängde av sig kläderna så fort vi kommit in i omklädningsrummet. Sen badade vi en hel timme i badhuset! Först var de båda ganska försiktiga av sig men mot slutet blev de lite modigare. Noras favorit var såklart rutschkanan och Loke ville gärna simma omkring med och på olika leksaker.

Planen för igår var ju egentligen att åka och titta på braskamin, men de stängde redan vid klockan fem så vi tyckte det skulle bli lite tajt om tid. Så vi åker dit i morgon i stället! Vi höll ändå planen med pizzakväll, så Axel plockade med sig pizza hem när han kom hem från dagen i Göteborg. Efteråt ville barnen måla så vi fick användning av pizzans förpackning också, haha.

Idag är det fredag! Mormor kommer på besök och stannar till söndag, så vi hoppas på uppehållsväder så vi kan vara ute mycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.