Spännande dagar!

Ja den här veckan kom det många roliga besked. Jag får väl börja med mig själv! Efter en ganska lång process med intervju med min chef och HR, personlighetstester, logiska tester, utvärderingssamtal i 2.5h och en intervju med facket är det nu klart att jag inte längre är Tillförordnad Enhetschef utan ordinarie Enhetschef! Det är jätteroligt att jag har fått ”prova på” den här tjänsten i ett drygt halvår, och ännu roligare att jag uppenbarligen lyckades göra det så pass bra att jag får behålla tjänsten ”permanent”. Tur det eftersom jag ju anställde min egen ersättare som började nu 1:a februari 😉

Även Axel fick en rolig fråga tidigare i veckan och nu är det bestämt att han ska medverka i TV4 Nyhetsmorgon på tisdag nästa vecka, och prata om metaller i OS-medaljer. Eftersom jag också behöver åka till storstaden lite då och då gör vi en liten familjetripp dit på måndag och sover över till tisdag, och blandar lite jobb med ledighet och hittar på nåt kul. Barnen ser mycket fram emot att åka tåg och sova på hotell, så redan där är ju resan rolig liksom!

Vi har även fått en offert på installation av braskamin!! I morgon åker vi därför till återförsäljaren och tittar på den braskamin som vi vill beställa, och slutför det hela. Leverans och installation verkar kunna bli någon gång i april-maj, och kalaset kommer kosta oss drygt 60 000kr (!). Tur att jag fick ett uppsving i lönen och att Axel är på god väg att bli kändis. Nejdå, vi har ju varit duktiga på att spara pengar i flera år så detta är något som vi ”budgeterat” för.

Annars då. Hästarna tuffar på fint och har fått lite mer regelbunden motion igen, det blir ju genast enklare och roligare när det är plusgrader och lite ljusare på dagarna, även om regnet fortfarande strilar ner mest hela tiden.

Och barnen mår fint, igår var vi på biblioteket och hämtade ut en bok som Loke fick därifrån i 4-årspresent, och idag tänkte jag hämta barnen några minuter tidigare än vanligt och åka till badhuset.

2 tankar på “Spännande dagar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.