Go söndag

Även söndagen kom med sol och löfte om våren, och en go ridtur med Eva som sällskap. Lite hårt i backen där solen inte kommer åt, men det går helt klart åt rätt håll. Vi hade besök av Tilda och barnen en stund också, så vi lekte ute tills hälften av barnen var för blöta för att fortsätta. Alla vet ju att det är svårt att hålla sig borta från isbelagda vattenpölar.

Assim gick en runda med ponnyvagnen med Ebba, så även han fick röra på sig ordentligt idag. Skönt! Sen blev det lite allmänt röj i huset, idag har vi städaren på plats så då gäller det ju att ha plockat undan lite. Vi grejade en del i Axels kontor också, och gjorde lite plats för hans jobbrelaterade grejer. Blev kanske inte så mycket mindre stökigt först, men det finns förbättringsmöjligheter i alla fall 😉

På eftermiddagen åkte vi hem till Axels föräldrar och badade i badtunnan och åt god middag, med efterrätt. Riktig fest, som Loke säger. Trevligt avslut på veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.