Vårkänslor

Solen skiner, himlen är blå, fåglarna kvittrar och snön smälter sakta. Nu är det väldigt mycket vår i luften! Dagarna börjar bli trevligt långa också, ljuset på eftermiddagarna är fantastiskt. Jag inledde lördagen med en ridtur medan Axel och barnen handlade. Eva kom till stallet ungefär samtidigt så vi tog sällskap på en härlig runda på drygt en timme. Efteråt fick Kaprifol njuta av solvärmen som nakenfis.

Sista vedbitarna från förra helgens trädfällning blev kluvna, och sen blev det pannkakslunch. Efter detta grejade Axel med nya kranen till badkaret och jag och barnen åkte på en runda med ponnyvagnen. Det blev en ganska lång runda, bra för ponnyn!

Under eftermiddagen mockade vi lösdriften, Loke lekte hos Oma och Farfar en stund och Nora plaskade i vattenpölar och gungade. Axel blev klar med badkaret också så nu är det bara den där spegeln vi fortfarande väntar på. Får nog ringa och se om det hänt nåt.

Även morgondagens väder ser härligt ut, så det ser vi fram emot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.