Ponnyexpressen

Och där sprang ett par dagar till förbi! Söndagen var härlig och tillbringades ute på förmiddagen och hos Oma och Farfar på eftermiddagen. Vi kikade lite på VM i skridskor och åt god mat. Barnens kusiner var där också så de roade sig väl.

Under måndagen var förskolan stängd så Axel var ledig med barnen och jag jobbade i Borås. På vägen hem lämnade jag bilen i Alingsås för att få tanklocket lagat, det blev ju uppbrutet när bilen var på verkstan i Vårgårda. Familjen hämtade mig och så körde vi hem tillsammans men är således utan bil ett par dagar denna vecka. Jag hade delvis därför planerat in hemmajobb idag så Axel kunde åka till Göteborg. Och därför fick det ju bli annat färdmedel när barnen skulle hämtas från förskolan!

Nora fick rida på Assim och Loke cyklade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.