Fredagslek

Efter en dag med jobb framför datorn, minus en paus för lunchfodring av hästar, är det väldigt trevligt att ta sig bort till förskolan och hämta barnen. Jag velade mellan att ta ponnyn och cykeln bort, och att ta bilen och passa på att handla. Till sist blev det bilen och vi åkte in till Vårgårda och handlade och hämtade ut ett paket. Solen sken och vi köpte ett paket glass, åkte till en lekplats och åt glass i eftermiddagssolen. Det ni. Och så lekte vi såklart.

I bara jacka och sommarskor. Höjden av lycka och en bra start på en bra helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.