På tåget

Igen! Ja just på tåget finns det ofta lite extra tid över, så då är det lättare att komma ihåg att skriva nåt här. Agendan för Stockholmsresan den här gången är storstädning och mätning av damm i ett par lokaler. Sen har jag alldeles för många möten inbokat, så det kanske inte hinner bli så mycket städning just för mig, vi får se!

Hemmavid har det också blivit lite städning och röjning. Kycklingarna har flyttat ut och tvättstugan är nästan återerövrad efter deras vistelse. Nu ska bara buren tömmas också. Annars är det trädgården/gården som är i fokus och det har blivit lite ogräs rensat, gräs klippt, allmänt röj och det börjar samlas grejer till en vända till tippen.

Vi har också fått ett lass med flis från Axels föräldrar som jag har börjat lägga mellan hallonbuskarna för att förhindra ogräs, och lite ska läggas under gungorna också så det inte blir så kladdigt där.

Nora och Axel grillade häromdagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.