Gott och blandat

Den här helgen har innehållit det mesta! Ponnyridning ena dagen, och ponnyvagn andra dagen.

Lite småfix på gården har blivit gjort; fåren är avmaskade, de sista lammen märkta, fårkärrans hasp är äntligen på plats, elaggreggatet är utbytt till ett kraftigare och vi har börjat lassa hästsläpet med skräp för en vända till tippen. Barnen har lekt hyfsat, även om det är mycket syskontjaffs nu!!

I förmiddags hade vi roligt besök i form av en vän från gymnasietiden, och hennes man+ barn. Vi räknade ut att det nog var åtta år sedan vi sågs sist, så vi hade mycket att prata om! Skoj! Och numera bor de i Lerum i stället för Stockholm så kanske behöver det inte dröja åtta år till nästa träff!

Precis när vi börjat steka pannkakor till lunch kom Susanne innanför dörren också. Hon lämnade lite kläder (en tomtedräkt bland annat till Lokes stora förtjusning) och åkte härifrån med vår kaninbur på släpet. Skönt att inte längre ha den ståendes på gräsmattan!

Kaprifol har fått röra på sig också. Igår red vi ut en runda och ikväll skuttade vi över de små hindren i skogshagen. Buskul och en lagom ansträngande aktivitet så här på söndagskvällen. Sommarpälsen tittar fram så smått, men än är det en del kvar att fälla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.