Dags för avlopp!

Det har varit dags för nytt avlopp i flera år, men nu plötsligt händer det! Fruktansvärt tråkig utgift, men det är ju väldigt kul när det grävs och flyttas jord mm. Och i morgon kommer det grus till själva infiltrationen.

Gräsmattan kommer höjas nån halvmeter här också, för att klara Max fem meterskravet upp till taket för braskaminens skorsten. Därför har Martin (grävaren) hämtat ”berget” med jord från Assims vinterhage som vi sparat där. Vi visste väl att den skulle komma till användning! Det räcker nog inte, men en bit på vägen i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.