Den fula ankungen

I torsdags fick Assim släppas ut i skogenshagen tillsammans med Ellie och Maggie, nu hade de gått där i nån knapp vecka och tagit det värsta gräset. Jag släppte dock ut honom med munkorg och den får han nog ha ett tag, för att inte ta för stora risker med hans hälsa. Han har inte fördubblat i storlek efter detta (än) i alla fall, utan jag tycker att han ser helt okej ut i hullet faktiskt.

Vad som ser mindre okej ut är ju hans pälsväxling! Just nu ser han ut som nåt som katten dragit in, med vinterpäls på rygg och ben, och där han varit klippt är han svart-brunfläckig…! Men det är ju bara att fortsätta så hoppas vi att pälsen hinner bort innan nästa vinter…

I helgen körde vi en runda med ponnyvagnen på 6-7km och vi travade nästan hela tiden. Barnen och ponnyn är anmälda till Jämtsäkers distansutmaning och vi ska köra ett gäng rundor med ponnyvagnen, en bra utmaning för ponnyns hull! Roligt är det ju också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.