Ny vecka

Då var det måndag igen efter en go helg. I lördags förmiddags hann vi med lite flytt av får innan vi packa in oss i bilen och åkte till Herrljunga. Där var det medeltidsdagar och vi åt lite lunch, tittade på marknaden och uppvisningar av gycklare och riddare. Barnen tyckte det var spännande, populärast var när gycklaren släckte facklan innanför byxorna och såklart var hästarna roliga också. Efter tornerspelen var det dags för tävlingen Starke Viking och bland de kvinnliga tävlanden var Britt, Axels syster. När de fyra TUNGA grenarna var avgjorda stod Britt som segrare, grymt imponerande!

Vi tog en fika också innan vi lämnade Axel på tågstationen så han kunde ta sig till Göteborg på kalas, och vi andra åkte hem till Oma och Farfar och badade badtunna och åt god middag.

Även söndagen var lite blandat med nytta och nöje. På förmiddagen åkte jag och barnen ponnyvagn (vår 8:e sexkilometrare i tävlingen som vi är med i) medan Axel gick med röjsåg runt hästarnas hage. Efter lunch lämnade vi av barnen hos Oma och Farfar och så åkte vi och fortsatte med det eviga stängselbyggandet för fåren. Vi började ju på hagen vid Viksgården förförra helgen tror jag det var, och nu var det pass nr två och vi blev näästan färdiga. Vi dividerade ett slag på om vi skulle skippa middagen hos föräldrarna och bara köra på tills vi var klara, men vi kom fram till att vi löser det sista en annan dag. Det är inte panik riktigt än!

På Kaprifolfronten är det fortfarande spännande. Hon är kvar på seminstationen och blev seminerad i fredags. Igår kollades hon men de har inte ringt och sagt att hon är färdig (=ägget har släppt) så jag gissar att hon blir seminerad idag eller i morgon igen. Vi får vänta och se helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.