Ponnykul

Både igår och idag har vi grejat med vår svarta ponny. Igår ville Nora rida så vi hämtade in honom från hagen medan Loke lekte i trädgården. Himla smidigt när barnen vill olika saker, att den ena kan roa sig lite själv.

Säkerheten först! Hjälm, säkerhetsväst och stålhättade skor…

På med sadeln och så körde vi gymkhana/riddare på ridbanan. Får fixa lite ringar mm i sommar så vi har lite mer rekvisita!

Loke blev också sugen på att rida så han hoppade också upp och red lite.

Idag blev det ett lite mer fysiskt pass för Assim, vi selade på och åkte på smultronjakt. Ner mot sjön växer det en hel del i vägkanten så barnen plockade munnarna fulla och jag gick lite långsamt framåt med Assim. Nån näve tog vi med i vagnen för fortsatt färd.

Vi tänkte köra 6.5km-rundan förbi Franks hus men när vi var längst bort blev vi äventyrliga och provade en ny väg in i skogen. Jag har ridit den nån gång för länge sedan så jag trodde nog att det skulle gå att köra den med vagnen, och jag mindes rätt. Så det blev en extra dryg kilometer på mysig skogsväg!

På hemvägen blev det paus igen för plock av smultron!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.