Shopping

Det var allt ett tag sedan vi ”storhandlade” på byggvaruhandeln senast, men nu var det dags igen. Kärran kopplades på och vi körde till XL bygg i Vårgårda. Det blev ett gäng reglar och två skivor. Projekten som är i startgroparna är renovering av stalldörren och den stora ladugårdsporten. Sen ska vi bygga en dörr mellan stallet och ladan (äntligen!) och så blir det nya portar till Lilla lösdriften. De andra portarna får vi kika närmare på i nästa steg, men jag tror att de går att renovera i stället för att byta ut.

Inne i butiken fanns en liten lek-avdelning, aldrig sett förut där inne men det var ju toppen för då kunde jag och Axel välja skruvlåda och haspar i lugn och ro medan barnen lekte. Vi köpte ett gäng avloppsrör också så ska vi se om vi inte kan koppla ihop det där avloppet inom de närmsta dagarna.

Handling på Ica blev det också och sen åkte vi hem och åt lunch. Efter detta tog vi en sväng med ponnyvagnen medan Axel jobbade med lite ”vanligt jobb”. Under eftermiddagen hade vi tänkt att börja klura lite på avloppet men så ville Loke ha ett svärd och en sköld så det blev lite snickeri i stället!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.