Semestertripp!

I morse packade jag och barnen in oss i bilen och åkte timmen bort till Susanne. Där väntade hon och barnen, och Camilla och barnen på oss tillsammans med en bil med nio sittplatser. Systrar+barn-semester!

Vi packade ihop oss i bilen och åkte till första destinationen; Djurparken Nordens Ark.

Vi såg flera djur som vi inte har sett tidigare, men missade dock tigrarna, de ville inte komma fram! Lunch intogs vid vargarna, korv och hamburgare blev det till alla. Sen har vi klappat hästar, getter och kaniner vilket nog Nora gärna berättar mer om. Jag tappade bort Loke ett par sekunder vid lantgården men hittade honom såklart sittandes på traktorn, var annars? Vi åt glass och klappade lite fler djur och lekte på lekplats och gjorde ett till försök med tigrarna men inte heller nu kunde vi se dem!

På eftermiddagen åkte vi till hotellet i Uddevalla där vi ska tillbringa natten.

Barnen lekte kurragömma på hotellrummet en stund och så promenerade vi bort till Harrys för kvällens middag. Fantastiskt barnvänlig restaurang!! Barnen fick direkt kritor och papper och på barnmeny fanns allt! Nora valde köttfärssås och Loke valde pannkakor. Han blev plötsligt modig också bland de andra barnen och beställde sin mat själv!!

Mammorna beställde ryggbiff och delade på en flaska rött vin.

Dåligt med bilder på oss men vem vill se mammor, barn är ju roligare! När alla barnen bokstavligt talat slickat sina tallrikar rena (Nora fick lite hjälp men det var en stor portion) fick de varsin piggelin-glass medan mammorna drack upp vinet.

Efter maten gick vi in på Willys och handlade lite mellanmål till morgondagen och så tittade vi pliktskyldigt på vattnet innan vi gick tillbaka till hotellet. Barnen roade sig kungligt med kurragömma blandat med lite tv-tittande och vi systrar satt och tjötade. Poff så var klockan sent och när bara barnen varvat ner lite somnade de som små trötta barn.

1 tanke på “Semestertripp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.