Sol och bad

Dagen startade med hotellfrukost och barnen blev nöjda! Pannkakor till Loke och nutella-smörgås till Nora..! Men är det semester så är det. När vi var utcheckade hoppade vi in i vår stora bil och körde mot dagens destination, men planen att ta ett gäng stop längs vägen. Första stoppet blev en kort shoppingrunda på Överby då Elinas skor gick sönder. När hon blivit utrustad med nya körde vi vidare till Vara där vi hittade en till synes perfekt lekplats där vi tänkte äta lite frukt och leka. En kvar senare sprang vi dock halvt i panik tillbaka till bilen då vi blev uppätna av hundratals små små svidande kryp. Vi försökte bli av med så många som vi kunde innan vi hoppade in i bilen men det blev ändå många kvar som vi fick brottas med under resan.

Nästa stop var därför inte långt senare för vi såg en badplats från vägen och tänkte att där kunde vi äta vår frukt och bli av med de sista krypen genom att bada! Så det gjorde vi! Det var en jättefin badplats med strandkant och bryggor, café och toaletter så där blev vi kvar en stund. Det var ganska kallt, men Nora plaskade vilt och jag lyckades doppa mig, men Loke höll sig till strandkanten.

När vi var nöjda åkte vi vidare och tog en sen lunch i Falköping och sen hade vi inte alltför långt kvar till dagens destination; Gränna. Vi kikade kort på polkagristillverkning och handlade lite, och sen parkerade vi oss på stranden där det blev bad och glass. Lite bättre temperatur i vattnet och riktigt långgrunt så Nora simmade runt som en fisk och Loke badade till magen i alla fall 😉

Vi sover över här i Gränna i natt och i morgon ska vi köra upp till Södertälje och besöka Tom Tits Experimentverkstad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.