Fortsatt dräktig!

I morse åkte jag och Loke iväg med Kaprifol bak i släpet, dags för att kolla dräktighet på 30 dygn! Vi behövde inte vänta länge på vår tur idag utan vi kunde snart gå in i undersökningsspiltan. Några nervösa sekunder, nu var ju förväntningarna höga!! Men allt såg bra ut, den lilla fosterblåsan hade ett tickande hjärta och allt såg normalt ut! Nu håller vi tummar och tår att den utvecklas normalt och att det blir ett föl i slutet av maj nästa år. Vi ska kolla henne även på 90 dygn för då vill hingsten ha betalt om hon är dräktig, men i övrigt är det en enda lång väntan kvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.