Catch up!

Så vad har vi hittat på de senaste dagarna då? Jo i tisdags åkte Axel till Sala tidigt på morgonen och lite fram på dagen åkte jag och barnen för att titta på häst-träning! Inte vilken hästträning som helst heller utan kossa-träning! En vän/bekant har en gård ett par kilometer bort och rider western och hennes bror har kor så nu skulle de ha en träning i team-sorting och det kunde säkert vara kul att titta på tänkte jag. Dags att barnen fick hänga med på nån hästig aktivitet också!

Team-sorting går ut på att man i lag om två ska med hästens hjälp valla in en ko i taget till andra änden av fållan, utan att de andra hänger med. Kossorna har siffror på sig och man måste ta dem i rätt ordning. Ena paret som tränade var riktgt duktiga och fick det att se väldigt enkelt ut, vilket det såklart inte var. Kul att titta på!

Sen har barnen varit riddare!

Och kung och drottning…!

Och Loke har kört vatten, harvat ridbanan, kört hästbajs, hämtat stolpar, med sin fyrhjuling.

Sen har vi löshoppat hästarna också!

Igår kväll kom Axel hem och idag har vi mest klippt gräs, kollat alla djur, trimmat gräs etc, och funderat på nästa projekt.

Under eftermiddagen åkte Axel till Göteborg för konsertkväll med sina bröder och jag och barnen tog en ponnyvagnrunda i eftermiddagssolen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.