Lördagsträning

I morse följde barnen med ut och vi gjorde inordning båda hästarna inför dagens tömkörningsträning. Det var ett tag sen vi hade sån träning nu och vi testade en ny tränare då Emeli inte riktigt haft möjlighet att komma ut. Den nya heter Angelica och var över förväntan! Jättebra träningar och jag fick lite ”läxor” på båda hästarna som jag kan träna på tills nästa gång, och då inte enbart via tömkörning utan även ridning/körning. Kul!

Resten av dagen har tillbringats på gården, det är ett bombnedslag där just nu! Vi både håller på att bygga en dörr samt att vi tömmer och sorterar brädhögen som legat på traktorkärran sen jag vet inte när. En del brädor har vi plockat fram och högtryckstvättat för att använda till den nya dörren.

Barnen har lekt fantastiskt bra hela dagen och en stund på eftermiddagen hade grannen barn på besök som de lekte tillsammans med.

Dörrarna går långsamt framåt men nu har vi nog gjort det pilligaste så det blir nog mer ”synlig” framgång i morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.