Besök av mormor

I söndags kom mormor hit för ett par dagars besök, vilket vi passat in eftersom Axel skulle till Sala måndag-tisdag. Men under söndagen var vi hemma allihop och vi körde på med portarna till Lilla lösdriften medan mormor roade barnen. Dagen avslutades sen med bad i sjön och grillat!

På måndagsmorgonen åkte Axel iväg och jag högtryckstvättade stallet under förmiddagen. Vid lunchtid åkte vi in till Alingsås och uträttade några ärenden samt lekte i Nolhagaparken. Det passade extra bra eftersom vi fick huset städat efter lunch. Det blev glass och lite titt på djuren i parken också. Några jättesnälla barn gav Loke och Nora några kex att mata ankorna med vilket de tyckte var jätteroligt (både ankor och barn). Inte den bästa födan för ankorna dock, men det fick bli så.

När vi kom hem (till ett rent och fint hus!) tog vi bara med oss badkläder och åkte direkt ner till sjön. Loke har varit en riktig badkruka fram tills nu, men nu badade han riktigt mycket.

Idag var det tisdag och jag fortsatte att utnyttja mormors sällskap och red min fina häst efter frukost.

Och sen ville barnen rida så det blev en ponnypromenad. Vi försökte på skogen men det var helt sjukt med insekter så vi vände snart och red till brevlådan och sen kort på ridbanan.

Efter pannkakslunch åkte mormor hem och vi lekte inne då det kom en del regn där ute. Barnen lekte rätt bra själva så jag gick igenom alla kläder i Lokes stora garderob, som vi fått av mina syskon. Jag plockade fram lite nytt till Loke och sorterade in de senaste påsarna i rätt storlek. Blev lite mer ordning i alla fall och det blev ett par lådor som kan åka ner i källaren som är för litet för Nora. Nån gång tog vi paus för mat och tittade till lite djur och senare på kvällen tittade vi en stund på tv och så kom Axel hem och det blev läggdags för barnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.