Kusinbesök

I dag vid lunchtid kom Peter och hans barn på besök. De är på ”roadtrip” med sin pickup-husbil och har kört mellan oss systrar och morfar, vi var sist ut på turen. Vi åt pannkakslunch när de kom och sen åkte vi ner till sjön och badade. Regnet hängde lite i luften mot slutet så vi gav oss hemåt, men vädret ångrade sig änna så vi stannade till hos tackorna och hälsade på dem.

När vi var hemma igen tog vi gårdsrundan och tittade på de andra djuren; hästarna, hönsen och lammen. Solen sken och då passade det ju bra med en glass sen! Äkta sommarglass där vi fyllde rån med glass, strössel och sås. Gott!

Efter glassen försvann barnen upp och lekte medan vi vuxna satt och pratade och sen gick vi ut och röjde lite på gården inför kvällens busväder. Åskan mullrade när vi gick inåt och strax därefter kom det riktiga skyfall!

Dörrarna till lilla lösdriften blev klara under förmiddagen! Nu fattas det lite färg bara, jag hoppas på att kunna fixa det i helgen.

Ätit mat har vi gjort också och nu är det full aktivitet kring Axels ångmaskin och Noras stall. Ni kan säkert räkna ut vilka barn (och vuxna) som leker med vad.

2 tankar på “Kusinbesök

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.