Sista semesterdagarna

Nu är semestern snart till ända; en helg och en ledig måndag innan det är back to vardagspusslet. Men vi njuter så mycket vi kan av ledigheten innan dess! I tisdags var det tömkörningsträning för Kaprifol och Assim, passande eftersom Axel var i Sala! Dock blir det ju inte fullt fokus från min sida eftersom barnen får roas lite, men vi dukade upp med kladdkaka och efter ett tag gick faktiskt barnen och lekte i trädgården. De var bra hjälpredor innan träningen också!

Igår jobbade jag faktiskt ett par timmar i Borås. Jag hade en medarbetare som slutade så var inne och tackade av honom med lite enkel fika, och eftersom jag ändå var där jobbade jag ett par timmar. Lite mjukstart inför nästa vecka kan man säga.

Idag har det varit full semesterkänsla. Rebecka och Filippa var här och lekte hela förmiddagen och Martin var här igen och satte igång med operation grusa gårdsplan.

Statusen såhär på kvällskvisten är att fårhuset är urgrävt, gårdsplanen är avskalad och det har kommit två dumperlass med 0-30. Detta har Martin dessutom spridit ut där det var som djupast, och nu har vi beställt lite finare grus att lägga på toppen. Men nu är det ju helg så det kommer väl först nästa vecka.

Under eftermiddagen jobbade Axel ett par timmar och jag och barnen drog ner till sjön. Det var några kompisar till barnen där nere så när vi landat lite och badat en omgång hittade barnen varandra och lekte kurragömma i buskarna och satt länge och tittade på när ett gäng ungdomar spelade volleyboll. Jag bara låg i solen och slappade ett tag där alltså!

Sen badade vi mer och båda barnen plaskade runt riktigt bra. Skoj!

Dagen avslutades med grill och nu har barnen somnat och jag ska strax bänka mig i soffan med lite snacks och VM-finalen i laghoppning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.