Badhusmåndag

Så var sista dagen på det långa sommarlovet kommen. Förskolan hade KU-dag, därav blev denna måndagen den sista lediga dagen. Vi inledde dagen med att äta frukost i bilen på väg till slakteriet. Vårt lamm ”Tvåan” har rymt större delen av sensommaren och till sist tröttnade vi och bokade en tidig slakttid till honom. Han är ändå rätt stor så ingen större ”förlust” att slakta en månad före alla andra.

Direkt från slakteriet åkte vi vidare till Skövde där vi hade tid på för att fixa pass/ID kort till hela familjen. Det gick snabbt och smidigt måste jag säga. När vi ändå var i Skövde hade vi funderat lite på vad vi skulle hitta på, och till slut bestämde vi oss för att åka till Skövde Arena och bada på upplevelsebadet. Det var en bra idé! Det var nästan inga andra människor där och både vi och barnen tyckte det var jättekul. Det fanns flera vattenrutschbanor, vågmaskin, strömmar och lite olika pooler. Loke var över förväntan modig och åkte de två rutschbanorna med miniålder 7 år för ensamåk, tillsammans med Axel flera gånger.

Noras favorit var en liten röd rutschkana i småbarns-området och strömvirvlarna där man åkte runt runt i en utomhuspool. Det var skoj!

Lunch åt vi inne på badhuset, i badkläder, och när vi var nöjda med badet avslutade vi dagen, och sommarlovet med en riktigt god glass!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.