Hösttermin

Så har ”höstterminen” inletts, med lämning på förskolan och jobb både för mig och Axel. Vi båda jobbade dock hemifrån för vid lunchtid kom två kvinnor till oss för att mönstra våra lamm! Vi tog in lammen igår precis innan regnet började vräka ner, så pälsarna skulle vara torra tills idag.

Eftersom fårhuset är under renovering/ombyggnation fick de nöja sig med Lilla Lösdriften.

Alla lamm vägdes, kändes igenom och fick betyg på sina lockiga pälsar. Det var intressant att lyssna på och kul att få en samlad bedömning på vår lilla grupp. Betygen var över lag bra, med ett par lite sämre och ett par lite bättre! En riktigt fin bagge och tre tacklamm som skulle kunna vara lämpliga rekryteringar. Vi har dock inte bestämt oss där än hur vi ska göra, vi har lite olika alternativ!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.