Fårhus och lilla lösdriften

Vi har ju som vanligt flera projekt igång samtidigt, men det finns ju många fördelar med det. Martin har ju varit här ett gäng gånger med sina maskiner och nu senast spred han ut gruset inne i förlängningen av fårhuset. Här inne ska vi nu padda gruset, gjuta betong och putsa nederdelen av väggen.

Att fårhuset skulle få ett lass betong är bestämt sen länge, men eftersom det inte ens kommer gå åt en hel betongbil till detta, tänkte vi att då är det ju lika bra att gjuta betong i lilla lösdriften också. Det blir torrare där inne, och det blir lättare att mocka ut. Så återigen, Martin var här med sin bobcat, och grävde ut ytterligare lite material och så körde han över ett par lass grus som blev över från fårhuset. Så nu ska även detta paddas och gjutas betong på! Vi hade ju detta i tanke redan när vi byggde lilla lösdriften, att det nån gång skulle bli betonggolv så vi gjorde ju en betongkant runt ligghallen redan då. Så här är det bara att ”hälla in” betongen, efter att det är armerat.

Kommer bli så bra så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.