Skaftö

Den första av två detaljplanerade veckor är förbi. Skönt med en liten andningspaus där i mellan. Det som stått på agendan den här veckan, bland annat, är två dagar på Skaftö med ledningsgruppen på jobbet. En av de andra enhetscheferna bor på Skaftö så därav tog vi oss ditåt. Vi tillbringade den mesta av tiden på Kristinebergs Marina forskningsstation i Fiskebäckskil. Där hade vi planeringsdagar för framtida strategier och händelser. Efter lunch på onsdagen fick vi även en rundvandring på forskningsstationen och såg både sjögurkor, tång och sjöstjärnor i de olika labben. Utanför guppade Skagerak, fartyget som senare under dagen åkte ut lastat med ett stort gäng studenter från Göteborgs Universitet.

Vi tog även en promenad från Fiskebäckskil till Grundsund, fantastisk utsikt och vi kan inte klaga på vädret.

I Grundsund åkte vi guidad tur med båt genom hamnen och tillbaka längs kusten, och blev avsläppta precis vid vårt boende för natten, i Fiskebäckskil. Det var fantastiskt fint ordnat med trevligt boende, en dryg timme tillgång till bastu och spabad ute på en brygga och så åt vi väldigt god mat på restaurang Brygghuset.

På torsdagen blev det jobb i konferensrummet från morgon till eftermiddag, vid fyratiden rullade vi hemåt igen. Trevliga och givande dagar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.