Paddapaddapadda

Vi försökte hyra en padda redan förra helgen men då var den trasig. Turligt nog var den lagad nu så i går morse kunde vi åka och plocka upp den i Mörlanda. Vår nya grusplan blev ordentligt paddad och så även fårhuset och lilla lösdriften.

Det var även en bra dag för att elda skräpbrädor så under förmiddagen tände vi på den senaste högen.

Vi har ju en historik av att bygga sådana här skräphögar och så blir de liggandes riktigt länge så det var väldigt skönt att denna försvann så pass fort! Nu är det bara en mindre hög kvar med sånt som inte ska eldas utan köras till tippen.

Idag under förmiddagen fick vi redan på att i morgon, då kommer vår braskamin!!! Som vi längtat och väntat! Det blev därför lite hastigt och lustigt rivet i barnens rum där kaminens skorsten kommer gå upp. Två av deras garderober fick vi plocka bort, så får vi se exakt vart röret hamnar.

Så nu är det en liten gång mellan barnens rum, ser lite kul ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.