Ledardagar

Då var jag på vift från familjen igen, till Alingsås denna gången så inte så långt! Här ska vi ha ledardagar med Divisionen fram till torsdag eftermiddag och då hoppar jag på tåget för att direkt åka till Stockholm. Därav är jag hemma först fredag kväll igen. Det kommer bli ett par intensiva dagar men jag hoppas vi får ut mycket av det också.

I går kväll åt vi god välkomstmiddag på Grand Hotel där vi ska tillbringa dessa dagar. Pluspoäng för att det var lamm till huvudrätt, stort minus för att de inte visste varifrån världen lammet kom.

Nu har jag precis intagit frukosten och ska ta mig upp till konferensrummet och se vad vi ska hitta på först!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.