Byte av stad

Då är ledardagarna över för denna omgång! Jag fick dock inte nöjet att åka hem som de allra flesta, utan tillsammans med ett par chefskollegor sitter jag nu på tåget från Alingsås till Stockholm. Resan har rullat på smidigt fram till Södertälje där vi för en stund sedan fick information om att det är trafikstockning framför oss så vi kommer att bli stående här på obestämd tid. Vi kan bara hålla tummarna och hoppas att vi snart kan rulla vidare. Trött är bara förnamnet efter två intensiva dagar, och jag ser fram emot att krypa ner i nästa hotellsäng. I morgon kommer det bli ännu en energikrävande dag, så jag behöver nog samla lite energi och tankar inför detta.

Och nu tullar tåget igen, tjoho!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.