Lugn hemmahelg

Efter en intensiv vecka har det varit skönt med en lugn helg hemma. Loke är dock fortfarande sjuk, han har varit hemma från förskolan i två veckor nu och kommer vara hemma även i morgon. Han har känts mycket piggare igår och idag så jag hoppas han blir ytterligare bättre tills i morgon så han kan gå till förskolan på tisdag. Nora är frisk som en nötkärna, än så länge..!

Igår bytte vi hage på lammen och det var troligtvis sista gången eftersom det är slakt på måndag nästa vecka, för nästan alla. Sen har även Axel varit hos en ”fårgranne” och hämtat hem två fina tacklamm som blir årets rekryteringar tillsammans med ett av våra egna lamm. Vi kommer slakta två vuxna tackor i år så med dessa tre nya ökar vinterns flock med en tacka och de blir elva till antalet, baggen inräknat.

Tre namn skulle därmed kommas på och vi bestämde oss snabbt för ”Sagan om ringen-tema” så de nyinköpta tackorna heter numera Éowyn och Galadriel. Den som vi sparar från vår egen flock får heta Arwen!

Idag tog vi en lite runda med ponnyvagnen, tyckte ändå det var bra med lite luftombyte för Loke. Assim fick även lite sportigare look, och flätor dagen till ära.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.