Fredag

En förhållandevis lugn arbetsvecka är avklarad! Axel åkte till Sala igår och kommer hem i kväll, men jag har hållit mig till Borås och hemmavid. Loke blev äntligen frisk till slut och har kunnat gå till förskolan från och med tisdag. Han var ju dock hemma i två veckor så han har inte varit helt glad i att bli lämnad på förskolan dessa dagar, utan varit lite ledsen. Hoppas det ger sig när han kommer in i vardagen igen.

Nu är det ju dock helg på gång! Planerna ser ut som så att jag ska till Gäsene i morgon och hjälpa till på Pay and Jump, kanske skulle ta med Loke så han får se lite andra barn och småhästar hoppa bommar. Blir ju lite ensamt på den fronten här hemma. I övrigt kör vi väl på som vanligt och grejar- och håller lite extra koll på kläckmaskinen i källaren för nu kläcks det kycklingar! Tre har kläckts hittills och om jag ska vara ärlig så tror jag faktiskt inte det blir fler, trots att det finns en hel hög med ägg kvar. Men det känns som att det inte kommer fler. Vi får se!

I veckan som kommer händer det lite roliga saker på gården. På torsdag blir det nämligen armerat i fårhuset och i Lilla lösdriften, och på fredag kommer betongen! Då ska vi bara hämta ett lass spån så kan hästarna få komma in under tak i alla fall, blir ju lite skönt för dem när det ändå snart är oktober. Fårhuset kräver lite mer jobb innan det är klart för inflytt, men det kommer bli bra det med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.