Lördag!

Poff så var även lördagen förbi, men vi har allt hunnit med lite grejer. Förmiddagen gick åt till tävlingen i Gäsene och jag fick sällskap av hela familjen. Solen sken och det var kul att se lite hästar och hoppning igen!

Vi var hemma lagom till sen lunch och efter den grejade vi lite uppe med barnens garderober. Dessa fick vi ju ta bort när braskaminen skulle installeras och röret går till största delen upp på Noras sida men även Lokes ena garderob blir lite drabbad. Så vi kapade av tio centimeter i bakkant på garderoben, monterade ihop den igen och tryckte in på plats. Så nu är Lokes rum sig likt igen! Noras garderob kräver lite mer arbete så det får vänta till en annan dag. Vi hängde upp garderobsdörren lite provisoriskt så länge så slipper man se det i alla fall! Vi har ännu inte eldat i kaminen, vi väntar på besiktningen som sker den 27:e!

Jag och barnen var ute en sväng också och fyllde lite vatten till hästarna, och så målade vi klart dörrarna inne i stallet. Blev tjusigt!

Nu blir det lite popcorn och klippning av barnens hår framför tvn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.