Kalas #1

Ja det blev ju ingen sovmorgon för mamman idag heller, trots sen kväll för båda barnen vaknade de pigga och glada halv sju. Nåja. Vid nio hade jag och Nora båda hästarna klara för tömkörningsträning och lite längre fram på dagen åkte jag och Susanne till slakteriet i Od. Där hämtade vi några av våra färdiga lammlådor som Camilla tog med till Åmål för leverans och eget bruk. Resten hämtar vi i morgon!

Till lunch blev det frallor och pannkakor, och nu hade även morfar och Regina joinat. Tårta blev det också! Loke hade beställt en tårta med marängbottnar, hallonmousse och chokladmousse, så det blev det! Camilla och Axel skapade och det blev både tjusigt och gott.

Sen har det blivit paketöppning, lek och mockning av hage. Nu på kvällen blev det lite lördagsgodis för mig, barnen och mormor som är kvar, Axel är på Byafesten, där han är lite konferencier!

Snart är det dags för sömn och omladdning för kalas nummer två, och i morgon är det ju även den faktiska födelsedagen och vår Loke fyller fem år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.