Dräktighetskontroll

Efter dagens jobb lastade jag kaprifol, hämtade upp barnen på förskolan och så åkte vi till en veterinär i Vartofta för ultraljudsundersökning på Kaprifol. Seminstationen är stängd för säsongen, därav åkte vi till ett annat ställe.

Jag var inte så nervös som jag trodde jag skulle vara, och tänkte att jag kommer ju bli hur besviken som helst om hon inte var dräktig nu, eftersom jag var så övertygad om att hon var det. Och det tog inte många sekunder i seminspiltan innan svaret kom!

Tjoho!

Bara 233 dagar kvar till beräknad fölning!!

4 tankar på “Dräktighetskontroll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.