En ny vecka

Igår firade vi vår nyblivna treåring en gång till, nu var det morfar, och Susanne med barn som var på besök. Det blev lunch, fika och lek!

Idag har ännu en spännande, fullsmetad vecka börjat! I förmiddags blev barnen hämtade av Oma, de ska på minisemester tillsammans! Farfar också såklart, de ska besöka badhus, övernatta i husbilen och gå på skattjakt kring Karlsborgs Fästning. Det blir roligt att höra om detta när barnen kommer hem igen! Jag och Axel är ju såklart inte hemma och njuter av tystnaden, utan han hoppade in i bilen vid femtiden i morse och åkte till veckans besök i Sala. Hans hemkomst blir antingen tisdag kväll, eller onsdag, lite beroende på hur det går. Själv har jag jobbat hemma idag och nu på kvällen hoppade jag på tåget till Stockholm.

I morgon har vi nämligen ”workshop” kring nya och ändrade arbetssätt och på kvällen blir det middag. Efter middagen tar jag tåget hem igen och beräknar landa hemma precis innan tisdagen övergår till onsdag. Därav förstår ni att barnen kommer övernatta inte bara en dag utan två, tillsammans med Oma och Farfar. De kommer dessutom lämna barnen på förskolan på onsdag morgon så det är först där på eftermiddagen vi ses igen!

Onsdag och torsdag är det två lite extra spännande dagar på jobbet också, vi har nämligen ackrediteringsorganet Swedac på besök som ska granska oss på längden och bredden och höjden och djupet. Men det ska nog gå bra det också.

I helgen blir det älgjakt för Axel, och Loke är bjuden på sitt första kompis-kalas! Vilken milstolpe, både för barn och föräldrar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.