Höuppdatering

Det blev ett hösegel till Kaprifol att äta ur, från utsidan av ligghallen. Det fungerar bra! Ibland har hon puttat ner en del hö, men hon får ganska mycket där och vi är ju där ute minst tre gånger per dag och kan fylla på. Hon kanske lär sig med tiden..!

Assim har fått ett litet nät med halm också som jag fyller lite då och då. Mest för att ge honom något att tugga på mellan fordringarna. Än finns det ju lite gräs att gnaga på, så det behövs väl inte riktigt än egentligen.

Kaprifol går för övrigt fortfarande utan täcke, vinterpälsen är i full blom och jag upplever inte att hon varit kall någon gång. Planen är såklart att inte klippa henne inåt eftersom hon inte kommer ridas så hårt, nu rida hon ju dessutom inte alls eftersom hon varit och är rätt stel/lite knackig. Därav kommer hon säkert kunna gå utan täcke hela vintern, lite beroende på hur blött det blir när det blir kyligare ute.

Assim däremot är ordentligt klippt och går med täcke på när det är ihållande regn under större delen av dygnet.

Han har en pinsamt stor täckesgarderob den lilla ponnyn, här blev det äppelgrönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.