Systerhelg

I helgen var det dags för systerhelg i Göteborg! Vi möttes upp på centralstationen i lördags vid elvatiden, efter var sig tågresa. Vi inledde med shopping, lunch och lite mera shopping innan vi checkade in på hotellet och slappade lite. Vi tog även en eftermiddagspromenad på stan innan vi intog kvällens middag på hotellets restaurang.

Det blev inte sent, utan vi var väldigt nöjda med att somna runt halv elvatiden, och sov gjorde vi till strax efter åtta. Frukosten satt fint och efter detta tog vi spårvagnen bort till Frölunda Torg och kikade lite kort i butikerna där innan vi gick bort till Husknuten lagom till att de öppnade. Camilla ska ju bygga hus i vinter och på Husknuten finns omkring 20 visningshus att titta i och få inspiration, och ett av dessa hus är även det som Camilla ska bygga. Så vi gick in i ”hennes” hus för att titta, och passade på att planera lite detaljer.

Här är hennes vardagsrum! I stora drag i alla fall, Camilla har ändrat en del på ritningen till sitt hus så det kommer inte se ut exakt så här, men man kan ändå känna in känslan lite.

Vi var inne i tre andra visningshus också med helt andra stilar och planlösningar, ett av mina favoriter gick i lantlig stil, också där med en stor köksö.

När vi var nöjda här åkte vi tillbaka till stan, åt lunch och gick en extra tur genom Åhléns. Sen åkte jag spårvagn till Långedrag där Axel och barnen hämtade upp mig efter en dag på Vrångö.

Klart barnen fick nåt från storstaden, Nora fick en klänning som jag inte kunde låta bli att köpa.

Och Loke fick en cool tröja!

Riktigt rolig och trevlig helg med systrarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.