Inför jul

En ganska ledig fredag, hur härligt! Axel jobbade ett par timmar idag så jag tog med mig barnen till Borås, där jag fixade en grej på jobbet och sen handlade vi lite julklappar till hyresgästerna i stallet. Morötter, hästgodis och en borste, inte mycket mer avancerat än så. Men lite roligt 🙂

Sen åkte vi hem och slog in paketen och la ut dem i sadelkammaren. Barnen var sen sugna på att rida så vi fixade i ordning hästarna och tog en ridtur runt hagarna. Nora red Kaprifol och Loke red Assim. Lite extra roligt var att Loke ville rida själv, med sadel och träns. Han gjorde även iordning Assim så mycket han kunde själv och ledde även ut honom och hoppade upp med hjälp av pallen. Sicken kille!

Resten av dagen har gått åt till lite julfix; tvaga barn, förbereda julmat, klippa barnens hår, iordningställa sängar inför övernattning. Barnen hade flera förslag på var de ska sova nånstans. Får väl se var de hamnar i slutändan.

Finns många valmöjligheter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.