Semestertripp

Då var vi på plats i Nederländerna! I morse ringde klockan tidigt och efter djurfix och smörgåsfix satt vi i bilen i god tid till flygplatsen. Hela resan gick väldigt bra och barnen tyckte det var spännande att flyga, såklart!

I Amsterdam plockade vi upp hyrbilen och åkte den knappa timmen till huset vi hyr tillsammans med Axels familj. Ett rejält stort hus, med mängder och sängar, minst fem badrum och stort umgängesrum. Det finns också ett leksaksrum komplett med utklädnadskläder och legolådor och spel, och ute finns det studsmatta, gungor och diverse åkdon. Rena lekplatsen för barn både inne och ute alltså!

Vi har hunnit med en liten runda i Harderwijk, där vi kikade på båtar och shoppade barnkläder. Våra barns föräldrar missade nämligen att ta med sina barns jackor i morse, och det är ju rätt bra att ha ändå. Så var sin jacka blev det, och så var det ju rea så Loke fick också ett par byxor och en Paw patrol-tröja. Lycka alltså.

Trötta barn somnade fem minuter i bilen på väg tillbaka till huset, men det var nog bra att få lite energipåfyllning för resten av kvällen! Nu blir det middag i huset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.