Lite av allt

Ja jullovet tog ju slut och vardagen kom med lite mindre tid över till annat! Men det är ju så det är, och även om januari bjuder på regn, regn och ännu mera regn går vi ju åt ljusare och grönare tider. Hönsen håller med och har börjat ge oss fantastiskt fina ägg efter lite vintervila.

Jag får erkänna att det blir mycket innelek på helgerna när vädret är piss, och då blir det oftast Lego, Noras hästar och/eller Lokes traktorer.

Den här helgen har dock bjudit på flera timmars uppehåll med nästan lite solglimt och då blir det ju genast mycket roligare och enklare att vara ute. Under lördagen blev det sågning och huggning av ved och barnen hjälpte till att rensa ogräs och klippa ner gamla vissna buskar.

Idag har vi varit och hämtat ett lass spån på sågverket och jag hade lite storrengöring i lösdriften. Assim var nöjd och ställde sig genast och kissade.

Väldigt smidigt att kunna backa släpet typ hela vägen in i ligghallen vid avlastning. Hade jag lyckats backa lite rakare hade jag kunnat backa längre in, men detta fick duga.

Vi har också lagat dörren till traktorns garage som blåste sönder tidigare i veckan.

Nu laddar vi för vår resa till Nederländerna på torsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.