Sista dagen

På söndagen blev det allt lite sovmorgon då även barnen var trötta, med all rätt. Det blev frukost och lek och vid tiotiden kom Axels mormor och moster för att fika med oss. Det blev tårta och lite paket, för Noah fyllde dessutom fyra år!

När fikat var slut packade vi ihop oss och lämnade huset. Britt och Simon tog sig till flyget direkt medan vi andra som hade kvällsflyg åkte på lite sightseeing. Vi besökte först slottet Muiden.

Där klättrade vi runt bland trappor och torn, kikade på rustningar och besökte fängelsehålan.

När vi var nöjda där gick vi till en restaurang och åt en sen lunch. En väldigt barnvänlig restaurang så barnen fick pennor och papper att måla medan vi väntade på maten. Loke beställde frikandeller och Nora kycklingnuggets och de åt för glatta livet.

När vi var mätta var klockan tre så vi åkte vidare till en väderkvarn och kikade på den. Den användes som ”vattenpump” och var öppen för besökare så vi var inne och kikade, och klättrade upp i den. Kul, även om barnen kanske inte riktigt hade så mycket energi vid det här laget, Nora hade nog kunnat somna i famnen! Men de var vid gott humör i alla fall.

För att ytterligare fördriva lite tid satte vi oss sen på ett café och drack en kopp kaffe/te/varm choklad. Och sen sa vi hej då till Oma och Farfar som stannar kvar ett par dagar till, och vi andra tre familjer hoppade in i våra bilar och körde till flygplatsen. Vi lämnade tillbaka bilarna, checkade in bilbarnstolarna och gick igenom säkerhetskontrollen.

Det blev lite väntetid sen, eftersom allt gick väldigt smidigt, men det gick bra och vi kom på planet som flög oss till Landvetter. Resan gick fint och barnen orkade förvånansvärt bra. Nora sov tio minuter i bilen på väg till flygplatsen men annars har hon hållit igång sen i morse. Hon småsprang hela vägen från planet till bagagebanden, vet inte riktigt var all energi kom ifrån! Vi behövde lyckligtvis inte vänta länge på bilstolarna utan vi satt snart i bilen, klockan var då strax efter 23.00. Det tog inte många kurvor längs Härskogsvägen innan båda barnen som gott. Välförtjänt! Så då var vår resa slut! Det var jätteroligt, men ack så skönt det är att komma hem ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.