Ledig måndag

Igår var vi lediga hela familjen, även om Axel jobbade nått telefonsamtal här och ett Mail där. Eftersom vi kom hem vid midnatt mot måndagen kändes det inte så lockande att väcka barnen halv sju och gå till förskolan, så det bestämde vi redan innan resan.

Det blev en lugn dag, Loke sov till åtta och för att Nora skulle kunna sova färdigt fick han gå ner och starta tvn. Nora (och jag och Axel) sov en hel timme till så det var riktigt skönt.

Vädret var ju ganska tråkigt så vi hamnade mest inne med leksaker och så ville barnen promt spela Bondespelet. Det är ju inte riktigt för barn så deras tålamod tar slut ganska fort men man brukar hinna spela ett varv i alla fall, och så kan man sluta där sen. Den här gången fick spelplanen lite extra dekoration. På flygplatsen i Amsterdam fick barnen nämligen välja var sin liten souvenir i form av en väderkvarn, lite som ”minne” från resan. Och dessa väderkvarnar skulle såklart stå vid deras ”gårdar” och bidra i jordbruket. Lite gulligt ändå.

Under eftermiddagen åkte vi och handlade lite mat, lekte på en lekplats och fyllde på förrådet av hönsmat. Annars inte så mycket som sagt. Men det var lite tanken, speciellt eftersom resten av veckan är ganska intensiv. Idag har jag varit i Stockholm över dagen, i morgon är Axel i Lovisagruvan och torsdag-fredag är jag i Göteborg på chefsutbildning. Det blir övernattning på hotellet och ”övningar” ända in till kvällen så det blir två långa dagar..!

Helgen kommer kännas extra go tror jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.