Gott och blandat

Så var ännu en go helg förbi. Det är fantastiskt härligt att våren börjar locka runt hörnet, med ljusare dagar och värmande sol. Det gör ju också att utomhusprojekten kan grejas med under lite trevligare former!

Igår var Axel iväg på rävjakt större delen av dagen och jag och barnen var ute nästan hela dagen vi med. Vi krattade löv i trädgården, rensade gårdsplanen på lite gammalt hö, städade hönshuset och åkte ponnyvagn.

Idag var det inte riktigt lika fint väder, men nästan i alla fall. Vi inledde dagen med att spela en omgång med Bamsespelet, och sen gick vi ut och grejade lite. En liten bit hängränna rasade ner i veckans storm så den satte vi tillbaka och eftersom just hängrännor är ett oavslutat projekt här hemma satte vi igång med att greja med just detta. Det blev hörnet hos traktorn som fick sig ett lyft. Ni ser röran kring regntunnorna och avsaknaden av stuprör på bilden ovan, och resultatet blev så här tjusigt.

Regntunnorna fick sig ett lyft helt enkelt! Härifrån fyller jag ju vatten till mina hästar, därav slangen som går ut åt höger. Nu kommer det flöda lite bättre i slangen och den är dessutom kopplad så att om tunnorna blir fulla fylls vattnet automatiskt till hästarna, fiffigt va! Så länge det inte är minusgrader då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.