Femårsbesök på BVC

Det var inte igår Loke var på BVC senast, det är ju onekligen lite glesare mellan besöken nu än när de var små. Men idag var det dags och efter att vi lämnat Nora på förskolan åkte vi dit, fick vänta en stund i väntrummet och sen var det dags att gå in till Monikas rum. Loke är ju lite för blyg för att prata så mycket, men vi pratade lite om vad han tyckte om för mat, om han lekte med kompisar på förskolan och om han kunde torka sig själv när han går på toaletten.

Sen fick han rita lite på ett papper och säga vilka färger de fyra pennorna hade. När han gjort det ritade Monika en fyrkant, en trekant och en cirkel och Loke fick säga vad de hette, och rita lika dana. Därefter fick han rita något som han själv valde (traktor) och till sist en gubbe. Inga konstigheter såklart. Efter detta tog Monika fram en påse med klossar som han fick räkna, det var 13 stycken fast Monika sa att det skulle bara vara tio men Loke kunde ju såklart räkna även till det. Men det kan ju även lillasyster som är tre år, så jag kan inte tycka att ”kraven” är speciellt höga!!

Nu var det dags att ta av kläderna och stå på vågen och mäta sig. Loke är nu nästan 5.5 år och väger drygt 21kg och knappt 119 cm lång. När kläderna var på igen fick att visa att han kunde hoppa på ett ben. Vi pratade lite mer och till sist var det dags för vaccination och även det gick galant. Loke valde ett leopardplåster och vi även välja en tatuering att ta med sig hem. Han fick även en bok!

3 tankar på “Femårsbesök på BVC

  1. Godkänd alltså 🙂
    Så ni kommer att behålla honom ?
    Om ni mot förmodan tänkte byta in honom mot en traktor eller något så står vi först på kölistan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.