Ledig måndag

Idag var förskolan stängd och både jag och Axel har faktiskt varit delvis lediga idag. Jag hade nåt möte på förmiddagen och Axel har ringt ett par samtal och jobbat lite vid datorn. Under förmiddagen tog vi det rätt lugnt och smågrejade lite inne.

Till lunch blev det pannkakor! Faktiskt första gången denna helgen.

Efter lunch gick vi ut och barnen red lite på ridbanan. Loke smet in när han var nöjd och Nora ”skrittade av” en liten runda i skogen. Tur att ridbyxorna hon fått av en storasyster på förskolan var rosa…!

När vi tagit oss in igen var det såklart dags för målning av garderoben. Färg hade vi sen tidigare så det var bara att köra på.

Före:

Efter:

Alltid lika tacksamt att slänga lite färg på slitna väggar! Får se om det blir lite färgglatt också, Loke önskar sig två superhjältar på väggen vid fönstret, så det kanske vi kan ordna framöver… Golvlister ska vi sätta upp också men det får bli nästa helg troligtvis. För nu väntar två dagar i Göteborg för min del, och tre dagar i Lovisagruvan för Axels del. Tur att Oma och Farfar bor nära!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.